Figurina penisului, Lasou. Cumpara ieftin, pret bun

Decorațiuni Burlacilor și Burlăcițelor

Misterul petroglifelor Kangjiashimenji Puritanii nu ar trebui sa se apuce de arheologie.

Cadouri si glume - Secret Tree

Este singura concluzie pe care o putem trage dupa ce am vazut petroglifele Kangjiashimenji, descoperite in nord-vestul Chinei. Iata povestea lor. Divertisment Publicat Operele de arta includ cele mai vechi si figurina penisului reprezentari ale unor acte sexule din istorie, scrie huffingtonpost. Chiar daca au figurina penisului descoperite in anii '80 de arheologul Wang Binghua, acestea raman necunoscute lumii moderne.

Meniu de navigare

Figurinele variaza in marime de la figurina penisului centimetri, pana la aproape 3 metri. Toate stau in aceeasi pozitie ceremoniala.

cum să înghiți un penis

Mana dreapa arata in sus, cea stanga in jos, indicand cerul si pamantul. Al treilea grup este reprezentat de ceea ce arheologii cred ca sunt bisexuali, posibil samani.

Produse din aceeasi categorie:

Tabloul este divizat in patru scene, de marime descarcatoare. Prima are 9 metri inaltime si infatiseaza noua femei gigant si doi barbati mult mai scunzi care danseaza in cerc si ii admonesteaza pe privitori. Este figurina penisului scena in care barbatii nu au penisul erect, desi in ea este reprezentat un bisexual itifalic n. Doi armasari se bat cap in cap in centrul figurina penisului.

A doua scena reprezinta un dans ciudat in jurului unui bisexual. Scena este urmarita de spectatori fara cap. Urmatorul tablou este mai mic si mai socant.

Oferte de la parteneri

O femeie da nastere mai multor copii in timpul unui act sexual. In aceasta scena este reprezentat si ceea ce oamenii de stiinta cred ca este un ritual de sacrificiu. In ultima scena sunt reprezentanti numai barbati, spun arheologii. Aici apar acte sexuale intre persoane de acelasi sex si o scena de masturbare.

Mai exista si patru tablouri aditionale - niste schite. Luand in considerare amploarea operei de arta, basoreliefurile ar fi fost imposibil de realizat in decursul unei singure vieti preistorice.

unguent frecat în penis

Cu alte cuvinte, cel mai probabil, au avut mai multi autori. Figurinele au fete cu trasaturi caucaziene, iar arheologii cred ca oamenii reprezentati in petroglife sunt occidentali.

Penisul iepuras — 1000 oferte pe Joom

Desi basoreliefurile au figurina penisului descoperite in Asia Centrala seamana cu cele realizate pe teritoriul Ucrainei de astazi, in Epoca Cuprului. Astfel, oamenii de stiinta chinezi atribuie petroglifele culturilor nomade care au existat cu de ani inaintea erei noastre.

Cu toate acestea nomazii creau in general obiecte de arta care puteau fi transportate, si nu tablouri uriase. Figurina penisului basoreliefurilor ar fi trebuit sa fie sedentari, avand in vedere ca acestea au fost finalizate in decursul catorva sute de ani. Problema este ca singurul popor sedentar care s-a stabilit in regiune, a facut-o in timpul Epocii Bronzului - adica un mileniu mai devreme decat varsta tablourilor.

Materialele de pe acest site pot fi preluate in limita a de semne si o fotografie, cu indicarea obligatorie a sursei in titlu. In cazul paginilor web, in mod obligatoriu, trebuie atasat link-ul direct la articol, iar in cazul figurina penisului trebuie indicata sursa.

Decorațiuni Burlacilor și Burlăcițelor

Este interzisa copierea materialelor video de pe site. Fotografiile, textele si imaginile video de pe site fac obiectul poprietatii intelectuale a PRO TV si sunt protejate de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe.

privarea de virginitate a penisului

Publicat:

Utilsubiecte