Erecție înghețată, Categorii populare

Erectia? O problema pentru un barbat din zece!
Cele mai bune afrodisiace pentru barbati, pe grupe de varsta de Iarina Dumitrescu Duminica, 29 Maiora Barbatilor le place sa manance si le place sa faca sex, iar unele alimente pot face ca viata sexuala sa fie mai buna.

Aceste medicamente cresc fluxul sanguin catre tesutul spongios din penis, ceea ce duce la aparitia erectiei. Si atunci?

Disfunctie erectilă — de ce apare? Cum scăpăm de ea? Pentru multi oameni, disfunctia erectila este ceva cu care s-au obisnit. Cu toate acestea, pentru unii este inca o provocare. Disfunctia erectila poate parea un lucru simplu de rezolvat pentru cei fara cunostinte, dar pentru multi este o situatie complicata care poate afecta respectul de sine, dar si viata sexuala.

Injectiile: Urmatoarea cea mai buna optiune dupa medicamentele orale, este injectarea unei medicament denumit alprostadil Caverject, Edex direct in corpul penisului. Posibilele riscuri includ durere la locul injectarii sau o erectie mult prea indelungata, care sa necesite ingrijire medicala.

erecție înghețată

Inserarea unei tablete la nivelul  uretrei: O alta optiune este sistemul de administrare a medicamentului pentru erectie intrauretral MUSE. In acest tratament, o tableta de alprostadil este introdusa in orificiul din varful penisului uretraunde este absorbita prin peretele uretral.

Mai ceva ca viagra. Vezi paianjenul al carui venin provoaca erectii de ore

Duce la aparitia unei erecție înghețată in decurs de 10 minute, iar aceasta dureaza pana la o ora. MUSE nu functioneaza la fel de bine ca injectiile si poate cauza iritatii si durere.

INGHETATA RAPIDA- Fast ice cream-Everything for everyone

Dispozitivul cu vid: Barbatul amplaseaza un cilindru de plastic peste penis si foloseste o pompa pentru a crea vid in tub, care dreneaza sangele in erecție înghețată. Erectia este mentinuta pana la jumatate de ora cu ajutorul unui inel de cauciuc semirigid amplasat la baza penisului. Implantul in penis: O optiune mai invaziva este reprezentata de implant.

erecție înghețată

In penis sunt introduse tuburi erecție înghețată, de mici dimensiuni. Acestea pot erecție înghețată umflate  folosind o pompa mica implantata in scrot pentru a duce la aparitia erectiei, apoi dezumflate atunci cand nu mai sunt necesare. Dezavantajul este ca implantul afecteaza anatomia erectila naturala, astfel incat medicamentele cu administrare erecție înghețată sau injectiile nu vor mai avea efect dupa introducerea unui implant.

erecție înghețată

Disfunctia erectila: Care sunt optiunile?

Utilsubiecte