Erecția vitaminelor. Vitamine esentiale pentru sanatatea sexuala a barbatilor

Disfunctia erectila nu inseamna sfarsitul vietii sexuale | Medlife

Deficienţa de vitamina D are numeroase repercursiuni asupra organismului uman, beneficiile ei fiind esenţiale pentru noi.

erecția vitaminelor penis pe sculptură

Acum, cercetătorii italieni au mai descoperit un domeniu în care vitamina D joacă un rol important, acest nou studiu realizat sugerează că nivelul scăzut de vitamina D poate creşte riscul de disfuncţie erectilă cauzând impotenţă, potrivit Empowher.

Disfuncţia erectilă este incapacitatea de a obţine sau menţine o erecţie pentru o activitate sexuală satisfăcătoare.

erecția vitaminelor a pierdut o erecție din cauza actelor sexuale

Rolul major al vitaminei D este de a menţine un nivel sanguin normal de calciu şi fosfor. Vitamina D ajută organismul să absoarbă calciul, care face şi menţine oasele puternice. Recomandări Alcoolul, fumatul, stresul si oboseala duc la impotenta Alessandra Barassi, doctorand în medicină, de la Universitatea din Milano, şi colegii ei au efectuat un studiu pe de oameni cu grade diferite de disfuncţie erectilă.

erecția vitaminelor de ce penisul nici măcar nu este

Folosind ecografii color Doppler ei au evaluat activitatea vasculară a penisului subiecţilor testaţi. Aproape jumătate dintre bărbaţi aveau un deficit de vitamina D, şi doar unul din cinci a avut un nivel optim. Aceşti radicali liberi diminuează monoxidul de azot oxidul nitric care ajută vasele de sânge să funcţioneze corect.

erecția vitaminelor exerciții pentru restabilirea potenței erecției

Monoxidul de azot provoacă vasele de sânge să se relaxeze, astfel creşte fluxul de sânge şi provoacă o erecţie în condiţii normale. Fără cantitatea necesară de oxid nitric, vasele de sânge nu se pot relaxa suficient pentru a permite o erectie.

erecția vitaminelor masaj cu ulei de penis

O recomandare firească este ca bărbaţii cu disfuncţii erectile să-şi facă analizele erecția vitaminelor a determina nivelul lor de vitamina D. Dr Alessandra Barassi studiază acum dacă suplimentarea dietei cu vitamina D poate acţiona ca o măsură preventivă pentru erecția vitaminelor întârzia disfuncţia erectilă.

Utilsubiecte