Chirurgia penisului. Ingrosare de penis cu grasime proprie si liposuctie supra-pubiana - Swiss EstetiX București

Alungire de penis

Interventia este fara niciun risc de respingere din partea pacientului, deoarece grasimea este recoltata din propriile tesuturi iar cicatricea ramasa este aproape neobservabila.

chirurgia penisului

Datorita acestui proces, marirea penisului cu grasime face parte dintre procedeele de medicina regenerativa, unde nu se folosesc incizii, fire de sutura, recuperarea este foarte rapida si rezultatele exceptionale. De ce este recomandata aceasta metoda Faloplastia de augmentare este una dintre cele mai cerute interventii de chirurgie estetica regenerativa printre pacientii de sex masculin intre ani.

chirurgia penisului

De obicei, procedeele neconventionale, conservatoare medicatie, suplimente pe baza de plante si pompe speciale pe baza de chirurgia penisului sunt abandonate repede, deoarece nu chirurgia penisului niciun fel de rezultat. In aceste cazuri, pacientii apeleaza la o metoda ne-chirurgicala, care le ofera un efect vizibil si de durata. Clinica Swiss EstetiX vine chirurgia penisului ajutorul dumneavoastra, prin chirurgia penisului va oferi o metoda de tratament noua, care inglobeaza atat abordarea chirurgicala cat si cea de medicina regenerativa, care nu inseamna operatie.

Agrandir son pénis : Chirurgie pénienne

Se recomanda evitarea contactului sexual pentru minim 4 saptamani de la operatie si de asemenea si evitarea cautarii erectiilor pe aceeasi perioada; Se recomanda evitarea presiunii la nivelul penisului prin lenjeria intima, pentru minim 4 saptamani. Ingrosarea penisului si liposuctia regiunii suprapubiene Multi barbati  prezinta un depozit de grasime la nivelul suprabian, iar liposuctia in aceasta zona se face foarte facil folosind liposuctia cu jet de apa care ne ajuta ca inaintarea canulei sa se faca mult mai usor, deoarece grasimea de la acest nivel este foarte fibroasa chirurgia penisului dura.

chirurgia penisului

Grasimea de la acest nivel nu o folosim niciodata la ingrosarea penisului. Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

chirurgia penisului

Nu este obligatoriu să obțineți rezultatele observate in imagini informative sau cele obținute deja de persoanele care au utilizat produsele si serviciile noastre.

Utilsubiecte