Receptorii penisului, Penisul | Anatomie si fiziologie

receptorii penisului
 • Penis normal la bărbați în stare de erecție
 • In acest articol ne-am propus sa abordam problematica disfunctiei erectile din punct de vedere fizio-patologic si sa propunem cateva solutii terapeutice.
 • Atunci cand apar, aceste tulburari reprezinta o sursa constanta de stres negativ, ce afecteaza relatiile barbatului, atat cu lumea exterioara, cat si cu sine.

Penisul este organul copulator masculin. Acesta contine trei mase cilindrice de tesut erectil, uretra si tegument penian. Deoarece contine receptorii penisului spongioasa a uretrei, are rol si in mictiune.

 1. marirea penisului | sgsm.ro
 2. Glandul clitorisului Glandul clitorisului cunoscut ca lindic este o formațiune conică situat în partea anterioară a vulvei și se află în locul unirii a buzelor vaginale mici care formează repliuri tegumentare care îl înconjoară.
 3. Penisuri bronzate
 4. Penis de 20 de centimetri
 5. Penisul | Anatomie si fiziologie
 6. Хотя они светились в сотне километров от нее, вид их был великолепен - на фоне черноты и далеких звезд.
 7. Pula pierde erecția
 8. Despre erectie, tratare erectie slaba

Anatomia si structura penisului Penisul cuprinde o radacina si un corp. La nivelul fetei posterioare se gaseste rafeul penisului - prezinta o extremitate libera denumita glandul penisului.

Meniu de navigare

Glandul penisului e acoperit de preputiu, are forma conica, este neted si are o culoare roz iar in timpul erectiei rosie. Baza glandului e numita coroana glandului si are o circumferinta proeminenta. Aceasta e separata receptorii penisului insertia preputiului prin colul glandului, acest spatiu purtand denumirea de sant balano-preputial.

Receptorii penisului glandului prezinta o fanta sagitala numita meatul urinar cu o lungime de aproximativ 7 mm. Fatei uretrale a glandului i e descrie un sant intins intre meatul urinar si colul glandului, nivel la care se insera fraul preputiului.

flaciditate de erecție slabă în timpul unei erecții penisul este în jos

Tegumentul penisului prezinta o parte retractila preputiul si una receptorii penisului - preputiul acopera tot glandul la copii insa la adult formeaza doar un invelis partial al glandului. Preputiul e o plica care se intinde de la nivelul colului glandului, se reflecta la marginea libera si revine la coroana glandului.

Intre preputiu si gland se formeaza cavitatea preputiala balano-preputialacare este un spatiu virtual.

gonoreea pe penis trenul penisului

Fata uretrala prezinta rafeul penisului, care cum să îmbunătățească erecția pentru un bărbat continua posterior cu rafeul scrotal. Penisul Penisul e alcatuit din trei cilindri de tesut erectil: doi corpi cavernosi si un corp spongios.

Acesti corpi erectili sunt separati la nivelul radacinii si se unesc inferior de pubis, formand astfel corpul penisului.

din ceea ce poate răni penisul la apăsare cauzele scăderii erecțiilor la bărbații tineri

Corpii cavernosi - au doua radacini in perineu fixate laramurile ischiopubiene - aceste doua radacini se unesc subpubian formand trunchiul corpului cavernos, intre cele doua gasindu-se septul penisului.

Corpul spongios - este traversat de uretra spongioasa - e format din trei parti: a bulbul penisului e extremitatea proximala a corpului spongios, situat pe linia mediana, in loja peniana a perineului. Este invelit de muschiul bulbospongios iar profund, vine in raport cu diafragma urogenitala.

gel pentru a spori erecția penisuri monștri

La nivelul fetei profunde patrunde uretra b portiune intermediara strabatuta de uretra spongioasa si care ajunge pana la varful corpului cavernos, formand astfel glandul penisului.

Penisul Structura penisului Corpii cavernosi si corpul spongios sunt alcatuiti din tesut erectil alcatuit dintr-un sistem de trabecule care delimiteaza caverne, care comunica intre ele.

penisuri sexuale mici care penis este util

Acestea sunt dispuse astfel: cavernele ai mari sunt asezate central iar cele mai mici la periferie. Ele sunt imbracate in endoteliu si sunt goale, insa in timpul erectiei se umplu cu sange.

 • Decât să ți mărești penisul acasă
 • Erectia consta in cresterea volumului si intarirea penisului, in acest fenomen complex intervin factori nervosi, arteriali, venosi, hormonali si musculari.
 • Banda usor crestata — zona cea mai placuta a corpului masculin.

Corpul cavernos e invelit de albuginee, tunica fibroasa rezistenta care trimite septuri in interiorul corpului cavernos alcatuite din fibre musculare netede, conjunctive si elastice.

Corpul spongios e invelit de o albuginee receptorii penisului cu numeroase fibre elastice. Glandul e acoperit de epiteliu stratificat scuamos nekeratinizat si se continua cu epiteliul de pe fata interna receptorii penisului preputiului.

Preputiul prezinta pe fata externa glande sebacee si sudoripare iar la nivelul fetei interne prezinta glande preputiale.

TURis Plasma Vaporization

Invelisurile penisului expuse centripet.

Utilsubiecte