Pula flască

pula flască

Şi nu, n-am nimic cu noi ca specie, sunt conştient că fac şi eu lipsa erecției matinale este normală din ea. Detestabilă mi se pare doar prezenţa unui mare procent din totalul locuitorilor de pe Terra.

cum să zgârii un penis femei despre forumurile penisurilor

Şi când spun prezenţă, mă refer la pula flască din jurul meu, adică pe o rază de cât pot eu să văd şi să aud. Mai mult prefer oamenii care ştiu să facă ceva. Şi uneori nici pe ăia, ci doar produsul finit care iese de pe urma muncii lor.

SEX PULA PISTOL - VARA ASTA SUNT FANTASTIC

Adică, în loc de compania unui om, prefer compania unei chestii făcute de om, sau de mai mulţi oameni. Şi pentru că-mi displac oamenii la fel de mult ca ţâţele cu coşuri, nu prea îmi pierd vremea să-i studiez. De fapt cred exerciții pentru penisul masculin noi, ca specie, suntem cei mai retardo-curioşi din univers.

Micsorarea penisului: cele mai frecvente cauze

Doar noi suntem în stare să filmăm şi să fim fascinaţi de imagini cu lei care se cacă sau se fut. Suntem singurii care ne uitam la banalităţile din viaţa altor specii. Dar nu asta voiam să spun. Fără să vreau, remarc o grămadă de căcaturi, unele enervante, altele fără pic de logică, altele de-a dreptul cretine în comportamentul unora dintre noi, care transformă degeaba aerul în băşini şi mâncarea în căcat. Cum sunt genul ăla de idioţi care se iau de tine că n-ai făcut ceva, reproşându-ţi asta de mai multe ori decât pula flască spus iniţial să faci acel ceva.

Mărimea penisului uman

Ştiu că nu vă duce capul, şi am să dau şi un exemplu simplu: Îţi spune cineva să-i faci şi lui un CD cu pornache, că el nu mai are net şi pula flască să-şi masturbeze palma cu exteriorul pulii. Din bun simţ îi arunci un "da, am să-ţi fac", dar în mod normal ai chestii mult mai importante de făcut, cum ar fi să te scobeşti în pula flască în timp ce-i spui unei nasoale de pe pula flască că are faţa atât de fină ca copacul pe care pula flască pişat ieri.

Iar după ziua asta, ăla o să-ţi pula flască atenţia cu fiecare pula flască posibilă că te-a rugat mai demult să-i faci un Cd cu Milf şi BDSM iar tu l-ai lăsat la greu şi n-ai vrut. Pula flască de cerşetori cu pretenţii. Dar cei care mă îngreţoşează de-mi vine să vomit vaselină sunt ăia care au impresia că merită mai mult de la cei din jur, care se plâng mereu că oamenii sunt din ce în e mai răi, că sunt înconjuraţi doar de oameni falşi şi de nimic, se întreabă unde au dispărut toţi oamenii buni, de încredere, inteligenţi, de ce nu au şi ei prieteni pe care se pot baza, de ce nu au şi ei un cel mai bun prieten căruia să-i împărtăşească necazurile şi să-şi sufle fericiţi în cuc unul altuia.

Şi despre asta vreau să scriu în continuare, despre târfele ăstea de oameni care au impresia că merită să fie răsplătiţi cu mai mult pentru nimicul pe care-l fac.

  1. Greșelile pe care le faci pentru erecție
  2. E penisul meu prea mic? Ce înseamnă un penis ok?
  3. Pompă de vid pentru erecția penisului
  4. Penis - Wikipedia
  5. Câțiva bărbați slab dotați mi-au spus cum e să trăiești cu un penis minuscul

Îi vezi peste tot. Dacă stai să faci 15 minute de conversaţie cu ei, o să-ţi dai seama că în viziunea lor, ei sunt cei mai buni şi super-oameni pula flască univers, sunt ca aurul printre căcat, şi se plâng că de ce nu mai găsesc oameni asemeni lor. Păi, mă felatori de larve, hai că vă spun eu de ce oamenii pe care-i căutaţi voi nu ar da o flegmă pe existenţa voastră.

Pentru că nu meritaţi! Da, oamenii după care băliţi voi există, şi sunt chiar mulţi, trebuie doar să ştii unde să-i cauţi, iar după ce-i găseşti trebuie să fii mai mult decât un simplu sac de fecale ca să te bage şi în seamă. Dar când tu, cu creierul ăla cât coiul pula flască cocoş, nu poţi purta  conversaţie normală, mi se pare firesc ca să nu primeşti atenţie din partea cuiva mai superior şi să fii înconjurat de idioţi, idioţi care sunt la fel ca tine.

Mărimea penisului uman - Wikipedia

Să vă plângeţi împreună că au dispărut toţi oamenii pula flască din jurul vostru. Păi, nici nu mă mir de ce au dispărut. Nici musca nu stă prea mult pe acelaşi căcat.

Probabil sunt eu mai altfel, dar mereu am mers pe ideea că fiecare individ are în jurul lui exact oamenii pe care-i merită.

Mai ales când ai ocazia să-ţi şi alegi oamenii cu care vrei să-ţi pierzi vremea. Şi consider că un idiot este înconjurat mereu de idioţi.

Lungimea ideală a penisului în erecţie şi în stare flască

Dacă vrei să nu mai ipostaze subțiri ale penisului înconjurat de idioţi, ar trebui să şi meriţi asta, adică să nu fii nici tu idiot. Deci toată schimbarea să plece de la tine, să încerci tu să evoluezi, nu să rămâi acelaşi distrus imbecil şi să aştepţi să vină alţii sa-ţi sugă din pulă, pentru că nu se va întâmpla asta. Acum nu spun că-i bine să fii nici opusul. Specia aia de om îngust la minte care are impresia că nu are dreptul să ia ceva dacă nu a muncit destul pentru acel ceva.

Dacă ai ocazia să obţii ceva fără să depui prea mult efort iar tu refuzi, eşti chiar prost. Aia se cheamă şansă, este ceva complet diferit. Şansa nu trebuie să o meriţi, pur şi simplu ţi se oferă sau nu, iar tu poţi profita sau nu de ea. Un tigru dacă vede că o pula flască nu are picioare şi nu poate fugi, cu siguranţă nu-i va fi deloc jenă s-o mănânce şi s-o cace, chiar dacă asta a implicat un minim de efort din partea lui.

Asta înseamnă şansă. Tigrul acela poate să fie şi cel mai retard tigru din savană, dacă lui i s-a oferit şansa aia, va profita de pula flască.

De obicei, oamenii care cred că nu meriţi să te bucuri de ceva dacă nu ai muncit pula flască de mult pentru el, sunt nationalişti. Şi mă refer la naţionalismul ăla de tip retard, în care se iau căcaturi sub mediocre din ţara noastră şi se sărută în găoază până li se va ridica valoarea pula flască tot ce-i în afară, în ochii dobitocului desigur. Oamenii ăia atât de teribil de proşti încât se cred mai buni decât tine doar pentru că ascultă muzica disco de la începutul anilor din România, spre deosebire de tine care asculţi trupe din afară.

Oamenii ăia atât de siniştri de cretini încât au impresia că noi avem cei mai frumoşi munţi, cea mai mişto ieşire la mare şi cea mai ţâţă bucată de Dunăre.

nu a existat o erecție dură cum să ți faci penisul gros

Când de fapt, munţii noştri nu-s nici cei mai înalţi, nici cei mai frumoşi din Europa, litoralul românesc musteşte de cefălaţi ce-şi amestecă scamele din buric cu ulei ieftin de plajă, unde se omogenizează şi emană un frumos miros de maţe de peşte, iar bucata de dunăre care trece pe la noi strânge deşeurile şi hoiturile la juma' de Europă, plus că o bună parte din ea o împărţim cu bulgarii.

Pula flască nu-i nimic special. Şi nu, nu vreau să fiu eu ăla care vede totul în negru şi doar chestiile nasoale, dar cam ăsta e adevărul, iar dacă cineva vede altceva, în fut în ureche de naţionalistul pulii. Să mai scriu? Nu mai scriu. Mai bag şi mâine ceva dacă n-am să găsesc pula flască mai bun de făcut.

erecții frecvente bune sau rele penisuri standard

Da' sigur găsesc. Nu vă mai plângeţi ca nişte majorete că e scrisul alb pe negru şi vă dor ochii.

penisul când este erect coborât exercițiu pentru stimularea erecției

Nu-mi mai spuneţi mie că e pula flască de citit pe fundalul ăsta negru, că mă doare adânc în pulă şi oricum nu-l schimb. Numa pula flască, de-al dracu' să nu vă fac vouă pe plac. Deja consider că am făcut prea mult pentru voi, împărţind postările în paragrafe, pula flască să pula flască mai uşor de citit şi să nu mai pară atât de mult scris.

Utilsubiecte