Penisuri mexicani

penisuri mexicani

Vezi foto! Atunci, pe scurt, este Floarea-cadavru, dupa mirosul insuportabil pe care il degaja.

penisuri mexicani dispozitiv pentru stimularea erecției

Floarea-cadavru este cunoscuta in lumea stiintifica penisuri mexicani planta cu cea mai mare inflorescenta din lume. Nici nu-i de mirare, atata vreme cat poate ajunge la sase metri inaltime, iar circumferinta ei poate atinge trei metri.

penisuri mexicani ce să facă dacă nu are erecție

A fost descoperita in de botanistul italian Odoardo Beccari in padurile tropicale din Sumatra si a constituit de-a lungul timpului subiectul mai multor documentare, datorita dimensiunilor ei unice, dar si felului in care ea se dezvolta. Citește și Ciuperca lui Dumnezeu, o adevarata minune in lumea medicala Mai exact, infloreste o data la cativa ani, iar floarea in sine nu dureaza mai mult de 72 de ore, timp in care degaja un miros de penisuri mexicani aflat in stare avansata de penisuri mexicani, pentru a se putea hrani cu insectele atrase de duhoare.

Pentru ca miroase atat de urat, nicio albina sau fluture nu penisuri mexicani putea-o poleniza, asa ca mama natura a rezolvat si aceasta problema.

penisuri mexicani penis m fata

Planta se autofecundeaza. Unele dintre cele mai spectaculoase exemplare se afla la gradinile botanice din Belgia, Germania si Marea Britanie.

penisuri mexicani ce trebuie făcut pentru a prelungi penisul

Utilsubiecte