Penis subdezvoltat

Bărbatul cu un penis de 2,54 cm. Boala care afectează 1 din 125 de bărbaţi – VIDEO

Penis nedezvoltat la adult Penis nedezvoltat la adult Intrebare postata de ioan.

penis subdezvoltat

Sunt un baiat in varsta de 23 de ani. De mic am fost gras si pana acum nu mi s-a dezvoltat penisul.

penis subdezvoltat

In stare fleasca am penisul unui copil cmiar in erectie ajunge pe la cm. In perioada copilarie am mai si slabit, dar nu foarte vizibil, insa penisul nu mi s-a dezvoltat.

penis subdezvoltat

La 13 ani am ejaculat prima data si de pe la 17 ani ma masturbez de de ori pe saptamana. La mine preputul nu se poate trage, ramane peste capul penisului chiar si in erectie. Mi-e foarte jena sa vorbesc cu cineva despre aceasta problema.

penis subdezvoltat

Cand eram mai mic am fost dus la medic, care mi-a dat ceva pentru glanda tiroida si metil, insa niciun efect. Penis subdezvoltat cu cresterea in varsta mi s-a facut jena si acuma penis subdezvoltat stie nimeni din familia mea de aceasta problema. Din aceasta cauza nu am fost pana acum cu nicio fata, chiar daca as fi avut penis subdezvoltat sa imi fac o prietena.

penis subdezvoltat

Poate multi o sa-mi zica ca nu am fost normal ca nu m-am dus pana acum la medic, dar nu am facut acest lucru deoarece mi-e foarte rusine. Daca este cineva specialist, sau mai stie de aceasta problema l-as ruga din suflet sa-mi trimita un e-mail la adresa [email protected] Va multumesc din suflet.

penis subdezvoltat

Utilsubiecte