Mamifere penis. Omul are un creier mai mare şi un penis fără ţepi în urma pierderii unor secvenţe de ADN

mamifere penis

Ruth Compares Penis Sizes With A Tape Measure - This Morning

Comparativ cu majoritatea mamiferelor, care prezintă astfel de structuri osoase, bărbații nu au oase în penis, iar asta ridică un mare semn de întrebare. Un studiu publicat în Proceedings of the Royal Society ar putea da răspunsul la mamifere penis întrebare.

  • Home » D:News » De ce au unele animale două penisuri?
  • Omul are un creier mai mare şi un penis fără ţepi în urma pierderii unor secvenţe de ADN

Conform acestei cercetări, monogamia este cea care a dus la dispariția oaselor din penis. Osul din penis se numește științific baculum.

mamifere penis

Aceste oase peniene au diverse forme și mărimi, ce diferă de la o specie la alta. Osul penian al unei morse are mamifere penis 60 de centimetri lungime, în timp ce maimuțele bonobo au un baculum cu o lungime de doar 8 milimetri.

mamifere penis

În cadrul acestui studiu, cercetătorii au vrut să urmărească istoria evoluționistă a osului penian, pentru a înțelege și diferențele de mărime apărute între specii, conform gizmodo. Conform acestora, există o relație clară între lungimea osului și promiscuitatea speciei.

Video Home » Natura » Mamiferele marine folosesc organe genitale extrem de ciudate pentru a copula, dar recent, cercetătorii au observat cât de bizar este un act sexual Mamiferele marine folosesc organe genitale extrem de ciudate pentru a mamifere penis, dar recent, cercetătorii au observat cât de bizar este un act sexual Autor: Alexandru Voiculescu Totuşi, studiul are o miză mai mare, aceea de a înţelege mai bine relaţiile şi cooperarea dintre indivizii speciilor de mamifere marine. De asemenea, savanţii au dorit să înţeleagă mai bine cum anatomia masculilor şi femelelor a evoluat, relatează Live Science.

Speciile mai promiscue prezintă un os penian mai lung în cazul masculilor. Kit Opie, un cercetător de la University College London, ce a condus și studiul, arată că osul penian este mai lung în cazul speciilor unde masculul are nevoie de mai mult de trei minute pentru împerechere.

Ciudăţenii sexuale din lumea animalelor. Ce animal are un penis cu patru capete şi cât durează orgasmul la porci 0 Autor: Ionuţ Benea Masculul din specia căluţul de mare rămâne gravid şi naşte FOTO Interactivia Doar câteva animale din lume se împerechează faţă în faţă, aşa cum face omul. Vă prezentăm câteva ciudăţenii sexuale din lumea animalelor.

Cercetătorii au înțeles că oamenii și-au pierdut osul penian atunci când monogamia a devenit majoritară, acum aproximativ 1,9 milioane de ani. Strămoșii mamifere penis nu au mai avut nevoie să-și țină competitorii departe, astfel că nici nevoia de baculum nu mai exista. Astfel, osul penian a dispărut din structura scheletică, deoarece bărbații nu mai aveau competiție sexuală, așa cum se întâmplă, în continuare, în cazul altor specii.

Ce post ocupă ce experiența care o recomandă Digisport.

mamifere penis

Utilsubiecte