Examinarea penisului. Proceduri: Penis

examinarea penisului

examinarea penisului

Nu necesită pregătire specială. Rezultatul Laboratorul examinarea penisului Invitro Diagnostics oferă unul din cele mai detaliate Rapoarte de analize examinarea penisului din Republica Moldova. Raportul de analize medicale oferit conține mulți indici și parametri, valori de referință și variabile în dependență de profilul pacientului vârstă, sex, unități de măsură, metoda utilizată și alte informații medicale specifice.

examinarea penisului

Pentru interpretarea rezultatelor analizelor, pacientul trebuie să apeleze obligatoriu la medicul curant care-i cunoaște antecedentele, rezultatele fiind doar o etapă în stabilirea diagnosticului. Tehnologia ecografică General Electric Healthcare — primul sistem de ultrasunete din domeniul de obstetrică și ginecologie care are capacitatea de imprimare 3D integrată direct în sistem.

examinarea penisului

Analize conexe recomandate Pentru a primi o imagine mai completă referitor la starea de sănătate a pacienților adesea medicii au nevoie să investigheze valorile mai multor parametri și inclusiv relațiile dintre ei, de aceea Invitro Diagnostics recomandă efectuarea următoarelor analize conexe. Examenul de secretie uretrala poate releva atat bacterii "obisnuite", cat si fungi ciupercidar si microorganisme "speciale", cum ar fi Chlamydia trachomatis, Mycoplasma hommini sau Ureaplasma urealiticum, examinarea penisului de uretrite sau uretro-prostatite.

  • Disfunctia erectila | sgsm.ro
  • Penis latent
  • Tweet Snap Salutare, saci protoplasmici de calciu şi alte porcării aflaţi în continuă descompunere.
  • Ce este consultul urologic si cum decurge?

Utilsubiecte