Erecție puternică

erecție puternică

Vânzatorul este direct răspunzator pentru produsul afișat în această pagină.

care va fi testat pentru o erecție

Stare produs: Nou Garanție: Fără garanție Specificatii Max-V pastile potenta, erectie puternica, ejaculare precoce, impotenta Descriere: Max-V tablete, formula constituita in vederea imbunatatirii performantelor sexuale masculine, si cu efect afrodisiac puternic, pentru stimularea dorintei si functionarea optima in timpul actului sexual. O circulatie a sangelui deficitara are loc ca urmare a fumatului, alimentatiei nesanatoase sau a varstei inaintate.

Erecție puternică este un tonic sexual care imbunatateste erecție puternică sangelui, optimizeaza performantele sexuale, asigura sanatatatea sexuala, si mentine nivele crescute de energie si vitalitate.

penis la șaisprezece ani

Beneficii: Efect rapid dupa numai 30 minute de la administrare cu mentinerea erectiei mult timp dupa ejaculare; Marirea nivelului de testosteron si a vitalitatii; Efect afrodisiac puternic timp de 24 de ore; Erecție puternică ferme, prelungite si repetate, ori de cate ori aveti nevoie timp 24 de ore de la o singura tableta; Nu prezinta efecte secundare si nu necesita prescriptie medicala, dar este recomandat a nu se depasi administrarea unei singure tablete in 24 de ore.

Mentinerea erectiei mult timp dupa ejaculare. Mod de administrare: 1 tableta pe zi,[ sau chiar jumatate] cu un pahar cu apa sau cu jumatate de ora inainte de activitatea sexuala.

după 50 fără erecție

Efectele benefice se simt pana la 24 de ore. Cantitate: 10 tablete sigilate in erecție puternică.

penis șase și jumătate

Livrarea prin curier GLS. Cheltuieli de expeditie 22 lei.

Utilsubiecte