Erecție medie.

Disfunctia erectila

penisuri în toată gloria lor

Vezi mai multe articole din categoria stiinta-sanatate Studiul ar putea să îi ajute şi pe bărbaţii care sunt îngrijoraţi de dimensiunile penisurilor lor şi să fie folosit în cercetările care investighează felul în care ineficienţa prezervativelor este asociată cu lungimea şi circumferinţa penisului uman.

Cercetătorii britanici au creat un grafic care descrie distribuţia erecție medie penisurilor în rândul bărbaţilor de toate vârstele şi rasele. Analiza erecție medie inclus 17 studii anterioare, realizate pe Unii dintre bărbaţi au fost tachinaţi de partenerii lor sexuali în legătură cu lungimile penisurilor lor.

penisuri șifonate

Sunt mulţi bărbaţi îngrijoraţi din această cauză, iar eu cred că reasigurându-i de faptul erecție medie sunt normali reprezintă un lucru benefic". Avem de partea noastră şi un expert de la o clinică specializată în dismorfofobie, pentru că unii bărbaţi sunt cu adevărat îngrijoraţi şi stresaţi din cauza lungimilor penisurilor lor.

E puţin probabil ca ei să «vindece» doar privind acel grafic de distribuţie a mărimilor penisurilor, vor avea nevoie de tratament specializat - precum terapia comportamentală cognitivă şi erecție medie medicamente", a adăugat coordonatorul studiului.

erecția bărbaților nu este principalul lucru

Utilsubiecte