Erecție maximă

Potenta Erectie - sgsm.ro

vezi i erecția

Vardenafil denumirea exacta si completa este clorhidrat de vardenafil trihidratsubstanta activa din SNOVITRA si din Levitraaparţine unei clase de compuşi chimici cunoscuţi sub denumirea de inhibitori ai fosfodiesterazei de tip 5 şi influenteaza modificarea fluxului sangvin în anumite ţesuturi ale corpului.

Cel mai cunoscut dintre efecte il reprezinta stimularea circulaţiei sângelui în corpii cavernoşi ai penisului. Erecție maximă vardenafil-ului consta in obtinerea unei erectii complete, pentru o  durata de ore, concomitent cu rigidizarea si cresterea dimensiunilor penisului. Atentie: fara stimulare sexuala: mangaieri, saruturi, atingeri, etc.

pasta de dinti pentru penis

Daca administrarea tabletei se face in erecție maximă mesei, absorbtia in sange va fi mai lenta, deci efectul dorit va aparea cu o oarecare intarziere. Este erecție maximă ca administrarea tabletei de SNOVITRA sa nu fie insotita de consum de alcool, consum de bauturi energizante, consum exagerat de cafea sau erecție maximă exagerat de grasimi si de asemenea sa nu se repete la mai putin de 24 ore.

cauzele erecției slabe și a bărbaților

Se va evita combinarea SNOVITRA si cu urmatoarele medicamente: cele pentru afectează ureaplasma erecția sub control a virusului HIV, ketoconazol, itraconazol, medicamente antimicotice, eritromicina si blocante alfa-andrenergice. De asemenea este contraindicata administrarea produsului persoanelor sub 18 ani, femeilor, celor care folosesc donori de oxid de azot ex: nitritul de amil cat si acelora carora activitatea sexuala le este contraindicata ex: cei cu tulburari cardiovasculare, angina sau cu insuficienta cardiaca severa sau celor alergici sau hipersensibili la vardenafil.

Posibilele efecte secundare care pot apare in cazul administrarii SNOVITRA sunt cele specifice inhibitorilor fosfodiesterazei de tip 5: inrosirea erecție maximă, cefalee, indigestie usoara, nas infundat, fotosensibilitate.

erectile dysfunction pills

In tara livrarea se face prin posta romana la costul afisat in susul paginii; durata este cca. Se poate livra si prin curier tariful fiind in principiu 35 lei, dar putand varia in functie de adresa dvs si acoperirea teritoriala a furnizorului de servicii de curierat. Protejarea intimitatii dvs este foarte importanta pentru mine, de aceea in cazul expedierii produselor prin posta sau curier coletul va avea un ambalaj neutru, discret si va fi sigilat.

de ce baietii au erectie slaba

Nimeni cu exceptia celui care il desigileaza nu va putea determina continutul pachetului. Plata: cash la livrare in cazul predarii personale, sau ramburs. Exista situatii in care pot cere plata in avans. Pentru orice alte detalii sau lamuriri, nu ezitati sa folositi forumul.

Rețetă pentru bărbați ca să reziste mai mult în pat de peste 60 de minute

Utilsubiecte