Dezbrăcând penisul. Cum sunt bărbații gay când vine vorba de mărimea penisului

Femeia a spus polițiștilor că era singură acasă, într-o localitate din partea centrală a provinciei Punjab. Atacatorul a intrat peste ea. Femeia În vârstă de 25 de ani, a spus că bărbatul a încercat să o dezbrăcând penisul.

dezbrăcând penisul

Acest lucru a determinând-o pe femeie să alerge la bucătărie și să apuce un cuțit cu care să se apere. În altercația produsă, femeia i-a tăiat dezbrăcând penisul bărbatului care a atacat-o informează agenția de știri DPA. Știrea a fost confirmată de un oficial al poliției, pe nume Mohamed Ilyas.

Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, a dezbrăcând penisul dus de urgență la Spitalul Civil din orașul Faisalabad din apropiere. El a primit tratament pentru rănile dezbrăcând penisul de femeia pe care a încercat să o violeze.

Vezi galeria foto Un candidat PSD la Consiliul Local al Primăriei orașului Milișăuți şi-a dat pantalonii jos şi i-a arătat fundul și penisul unui activist civic din județul Suceava. Acesta din urmă a filmat scenele incredibile, iar pe înregistrare există și motivul comportamentului indecent petrecut chiar în curtea administrației locale. Citește și: Două grupări interlope au ajuns la cuțite!

Ulterior acesta a fost externat. Potrivit superintendentului de poliție Jaranwala Bilal Sulehri, bărbatul și femeia se cunoșteau. Se știa însă că bărbatul trebuia să se căsătorească cu altcineva.

dezbrăcând penisul

O investigație a fost lansată pentru a se stabili circumstanțele în care s-a produs incidentul. Sute de femei sunt violate în Pakistan în fiecare an, dar abuzul este adesea nepedepsit.

dezbrăcând penisul

Acest lucru este posibil din cauza legislației slabe și a reticenței victimelor de a se prezenta la poliție pentru a reclama violul. Violul conjugal este frecvent în acest stat preponderent islamic. Pentru că a tăiat penisul bărbatului, femeia s-ar putea să fie găsită ea vinovată și acuzată.

Imagine via Pixabay Săptămâna trecută, s-a anunțat că doctorii din Africa de Sud au completat primul transplant de penis reușit din istoria medicinei.

Asta în condițiile în care comunitatea în care trăiește o va judeca după legea islamică sharia. Cele mai citite știri.

Opt luni mai târziu și-a tăia penisul într-o cameră de motel. Gates spune că a dezinfectat lama cuțitului pentru siguranță și a luat calmante înainte de a efectua procedura radicală.

Utilsubiecte